Bedrijfsprofiel

DW Bouwgroep houdt van aanpakken. We werken altijd in een vast team van bijna dertig enthousiaste professionals.
De lijntjes zijn kort: de voorman werkt gewoon mee en we helpen elkaar als dat nodig is. Een opdracht waar we samen aan beginnen, maken we ook samen af. Teamwork!

Die manier van werken geven we ook door aan onze stagiairs en de studenten die bij ons een leer-werktraject doen. We leren ze niet alleen het vak in de praktijk, ze leren bij ons ook wat aanpakken is, waarom samenwerken slim is en hoe ze een scherp oog voor een goed eindresultaat ontwikkelen

We doen we waar we goed in zijn

We pakken alle soorten metselwerk op: van rechttoe rechtaan muren tot kunstzinnige vormen en klassieke baksteenpatronen. We werken met alle soorten stenen en hebben een scherp oog voor een mooi eindresultaat.

Ook in voegwerk zijn we van alle markten thuis. Van standaard voegen tot knipvoeg, snijvoeg, platvolvoeg, schaduwvoeg of verdiepte voeg. Daarin denken we ook mee met de opdrachtgever.

Onze eigen stukadoors voorzien binnen- en buitenmuren van glad of grofkorrelig stucwerk, in elk gewenst patroon. Met als resultaat een strak afgewerkte muur.

Spouwmuren isoleren is een slimme investering: de energierekening daalt direct. Door de spouwmuur te vullen met speciaal isolatiemateriaal stijgt de duurzaamheidsgraad van de woning. Een investering die je relatief snel terugverdient – logisch dat er steeds vaker om gevraagd wordt.

Veilige steigers zijn een absolute must voor bouwvakkers die op hoogte moeten werken. Veiligheid is bij al onze werkzaamheden een basisvoorwaarde – daar trainen wij onze mensen in. Wij bouwen veilige steigers en breken ze ook weer af als de klus is afgerond.

Vaak moet er om iets nieuws te realiseren iets ouds gesloopt worden. Wij voeren alle sloopwerkzaamheden op een efficiënte en verantwoorde manier uit. Uiteraard zien we erop toe dat hierbij de overlast voor mens en natuur zo beperkt mogelijk blijft.

Elk gebouw is aan slijtage onderhevig. Als er echter meer wenselijk is dan regulier onderhoud, kunnen wij middels een vakkundig uitgevoerde renovatie, elk bouwwerk een nieuw en verbeterd leven inblazen.

dw_bouwgroep